CD1 Değirmeni tarafından sert veya yumuşak buğdaydan üretilen temsili un, buğday yetiştiricileri, değirmenciler, içerik uzmanları, Ar-Ge uzmanları ve eğitim enstitüleri tarafından çeşitli amaçlar için kullanılmaktadır.
Üreticiler
Buğday üreticileri, unlarının pişirme değerini tahmin etmek için CD1 değirmenine güveniyor. Çok küçük numune miktarlarında hızlı bir şekilde sonuç alabilirler.
Değirmenciler
Değirmenciler için CD1, buğday seçimine ve buğday paçallarının geliştirilmesine yardımcı olur. Bunu aynı zamanda birden fazla parti için nem seviyesini ve dinlenme süresini ayarlayarak buğday tavlamasını optimize etmek için bir araç olarak kullanıyorlar. Endüstriyel değirmen ayarları, CD1'den alınan sonuçlara göre de ayarlanabilir.
Katkı Uzmanları ve Reçete Geliştirme
İsteğe bağlı 4 kg'lık bir paçal, enzimleri, katkı maddeleri vb. ile ekmek yapma testleri için yeterli un üretebilir. Diğer testler için daha az un gerektirir.
Kontrol Laboratuvarları, Araştırma ve Eğitim Enstitüleri
CD1'den üretilen sonuçların kalitesi, araştırmacıların endüstride bulunan kaliteyi temsil eden sonuçlarla tekrarlanabilir ve yeniden üretilebilir öğütme çalışmaları yürütmesine olanak tanır. Spesifik olarak, CD1, hem yivli hem de düz silindirlerin ve santrifüjlü elemenin kullanılması nedeniyle endüstriyel uygulamaları taklit eder.